Wie ben ik

bas en camillaMijn naam is Camilla Haag en ik ben in 1992 geboren op Texel.

In januari 2015 heb ik de opleiding¬† Kunstzinnige Therapie, richting muziek aan Hogeschool Leiden afgerond. Betrokken zijn bij de persoonlijke processen van mensen en hier op een creatieve manier samen aan werken is voor mij erg belangrijk en inspirerend. Door muziek of beeldend werken kan het gevoel op zo’n andere manier geuit worden, waardoor er een diepe verbinding met wie u werkelijk bent kan ontstaan. Dit interesseert en raakt mij waardoor ik het graag met anderen wil delen.

Typerend aan mij zijn mijn grote enthousiasme, vrolijkheid, zachtheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en een open en flexibele houding waarbij ik vaak goed doorzie wat er aan de hand is.  Verder sta ik erg open voor de mensen die ik ontmoet, ik vind het belangrijk  mijn houding open en ontvankelijk te houden en op die manier contact te maken, waardoor mensen zich vaak gezien, vrij en op hun gemak voelen bij mij.